La Cursa Popular de Parets es cancel·la un dia després d'obrir inscripcions

El club volia celebrar un cros al novembre i aquest també perilla

Esports

L'Atletisme Parets ha cancel·lat la 15a edició de la Cursa Popular de Parets un dia després d'obrir inscripcions. Dimarts, el club va obrir l'opció de comprar el dorsal i dimecres va anul·lar la prova després d'una reunió amb les autoritats. Segons comunica el club, les noves restriccions i l'increment de casos per la Covid-19 a Catalunya ha fet replantejar la celebració de la prova atlètica per l'11 d'octubre. 

La cursa comptava amb el vistiplau de l'Ajuntament de Parets i hauria posat en marxa un protocol sanitari esportiu, similar al de la Cursa de la Mercè. "Després d'obrir les inscripcions vam tenir novament converses amb la Policia i l'Ajuntament, i vist l'actual situació vam creure que el millor era cancel·lar i aquest any ja no es faria", admet el president de l'Atletisme Parets, Salvador Corbera, que explica que ja n'hi havia inscrits: "el primer dia havíem aconseguit 11 inscrits i l'objectiu era completar la prova amb 400 participants". 

Perilla el Cros de Parets

La intenció de l'Atletisme Parets és que aquest any no se celebri la Cursa Popular de Parets i pot passar el mateix amb el Cros de Parets. "Teníem pendent una reunió perquè volíem proposar la realització del cros al novembre, però creiem que tampoc hi haurà cros perquè la situació seria similar al de la cursa popular", diu Corbera. D'altra banda, el club segueix amb els entrenaments i aquest cap de setmana alguns dels seus atletes participaran als Campionats de Catalunya sub-18 i sub-20, a Igualada.

Edicions locals