La policia paretana va imposar més d'una cinquantena de denúncies el cap de setmana

La majoria de sancions van ser per no portar la mascareta, tot i que també n'hi va haver de relacionades amb el consum de drogues o alcohol

Societat

| Ajuntament de Parets

La Policia Local de Parets va organitzar el cap de setmana un dispositiu especial de seguretat, amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra, amb el qual van sancionar més d'una cinquantena de persones. El dispositiu, format per tres patrulles de la Policia Local i que en determinades franges horàries va comptar amb el suport de patrulles dels Mossos d'Esquadra, va actuar durant la tarda, nit i matinada del divendres 25 i del dissabte 26 de setembre.

L'objectiu era detectar els incompliments de les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries, així com sancionar conductes incíviques com el consum d'alcohol o estupefaents a la via pública, les concentracions no autoritzades o a les persones que no duien la mascareta obligatòria.

Durant el dispositiu es van imposar un total de 37 denúncies per no portar mascareta, 5 per consum o tinença de substàncies estupefaents, 7 per incompliment de les ordenances municipals per consum d'alcohol a la via pública, 76 identificacions a persones que estaven en grups que superaven la concentració màxima autoritzada, 1 detingut, 6 actes de lliurament de menors als seus familiars o tutors o tutores, 6 denúncies per falta respecte a l'autoritat i es va aixecar una acta de denúncia per facilitar dades falses o inexactes en la identificació de la persona.

L'alcalde de Parets i regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Seguer, valora "molt positivament l'esforç en l'actuació de la Policia Local" i apel·la "a la responsabilitat de la ciutadania, en qualsevol franja d'edat i en qualsevol moment del dia o la nit, sobretot pel que fa al compliment de la normativa i les restriccions marcades, perquè són en benefici de tothom. Hem d'intentar intensificar al màxim aquestes mesures i necessitem que tothom col·labori per reduir els riscos i poder evitar un confinament a Parets".

Des de la regidoria no es descarta repetir aquest dispositiu, així com aplicar altres mesures de conscienciació destinades a fer complir la normativa.

Edicions locals