L'FS Parets, el Can Calet i l'Sporting Montmeló, llestos

Tres equips baixvallesans a la Divisió d'Honor Catalana

Esports

L'FS Parets, el Can Calet i l'Sporting Montmeló, llestos
L'FS Parets, el Can Calet i l'Sporting Montmeló, llestos | FS Barri Can Calet

La Divisió d'Honor Catalana s'estrena el cap de setmana amb tres representants baixvallesans, el FS Parets, el Barri Can Calet de sant Fost i l'Sporting Montmeló. Tots tres amb l'objectiu de no passar dificultats en una temporada del tot atípica per la Covid-19. 

Un dels equips que més s'ha reforçat és el FS Parets amb gairebé una desena de noves incorporacions per fer oblidar el curs irregular del curs passat. L'entrenador segueix sent José Manuel Ibáñez, que ja a mitjans del curs passat va agafar la batuta per acabar la temporada. El conjunt paretà s'estrenarà diumenge (12.30h) davant la seva afició contra el Castellar després de completar una bona pretemporada, guanyant l'últim partit amistós que va tenir lloc dimarts a Montornès (1-2). 

Pel que fa l'Sporting Montmeló, ha apostat per una plantilla jove i un nou entrenador, Juanjo Montero. L'objectiu de l'equip montmeloní és millorar la posició del curs passat, que van acabar últims, situant-se fora dels llocs de descens. El seu primer rival serà el Ripollet B, a casa, dissabte (19h). 

L'únic dels tres conjunts que jugarà de visitant és el Barri Can Calet, que buscarà el primer triomf a la pista del complicat Montcada. El conjunt santfostenc ha completat una pretemporada satisfactòria, entre els èxits, guanyar el Trofeu de Santa Perpètua després de guanyar el triangular contra els amfitrions (1-3) i el Caldes B (3-4). 

Edicions locals