L'Handbol Parets jugarà dos partits cada quinze dies

Dissabte i diumenge contra les Franqueses de Cristian Malmagro

Esports

| CH Parets

L'Handbol Parets de Nacho Pérez s'estrenarà dissabte i diumenge contra un dels favorits de la Primera Catalana, les Franqueses. Aquesta temporada l'ens federatiu de l'handbol ha decidit que els equips juguin dos partits un cap de setmana cada quinze dies, és a dir, jugar les jornades de la primera i la segona volta contra un mateix equip. D'aquesta manera, en cas d'haver-hi un cas positiu de Covid-19, hi ha un cap de setmana de marge.

El Parets no ha tingut sort en el calendari i disputarà la primera doble jornada contra les Franqueses, de Cristian Malmagro, un jugador contrastat amb experiència internacional i en l'Asobal. "És un rival veterà i amb molta qualitat, que ha fitxat a Malmagro i és un referent. Haurem d'estar molt atents", admet Pérez, que confia en la millora de la seva plantilla respecte al curs passat: "tenim 21 jugadors i hem reforçat la primera línia. Hem d'intentar fer rotacions i que no passi com l'any passat, que anàvem justos i hi havia més desgast dels jugadors".

El Parets visitarà dissabte les Franqueses i diumenge jugarà a casa, a les 10.45 h. "A mi no m'agrada aquest sistema, no crec que sigui la solució. A nosaltres ens suposa un desgast físic important jugar dos partits al màxim en un mateix cap de setmana", explica el tècnic. 

Edicions locals