El juvenil femení del FS Parets puja a la màxima categoria catalana

L'objectiu de l'equip paretà és la permanència

Esports

El juvenil femení del FS Parets puja a la màxima categoria catalana
El juvenil femení del FS Parets puja a la màxima categoria catalana | FS Parets

El juvenil femení del FS Parets se li ha girat feina de la bona amb l'ascens a la màxima categoria catalana, la Divisió d'Honor. El club va demanar l'ascens als despatxos quan va sorgir una plaça vacant i la Federació Catalana de Futbol va atorgar-li la plaça, com a millor coeficient. "És tot un luxe poder disputar la màxima categoria catalana juvenil femenina. Un veritable plaer, que hem d'aprofitar", diu el coordinador femení, David de la Torre. 

L'equip femení ja ha disputat una primera jornada a la Divisió d'Honor juvenil, que ha mostrat la dificultat amb una derrota contra el Provençalenc, per 11 a 1. "El resultat no reflexe el joc dins la pista. van tenir mala sort i van acabar perdent, no va ser just. Però ara tenim una segona jornada també complicada, contra la Penya Esplugues", explica de la Torre, que adverteix que és un dels equips més complicats del grup i punter en l'àmbit català femení. De fet, a la primera jornada ja van golejar al seu rival, el Sant Joan Despí, per 11 a 0. "El nostre objectiu és la permanència, hi ha quatre o cinc equips molt potents, i la resta tenim un nivell similar", admet de la Torre. 

L'ascens del femení juvenil permet guanyar visibilitat  al Vallès. "Creiem, que amb el sènior femení a Primera Catalana i el juvenil femení a Divisió d'Honor, tindrem l'efecte trucada i vindrem altres noies per seguir ampliant la base, que ara per ara tenim quatre equips i volem més", explica el coordinador. 

 El primer equip femení s'estrena amb derrota

El sènior femení del FS Parets va estrenar-se a la Primera Catalana amb derrota contra el Santa Coloma, per 1 a 4. Aquest diumenge visitaran la pista de l'Arrels. 

Edicions locals