Pimec premiarà la capacitat d'innovació de les pimes de la comarca per combatre els efectes de la Covid

Les finalistes són Asorcad Engineering, de Parets; Sancor Transformadores, de Montornès; i Eceleni, de la Garriga

Economia

Delegació de PIMEC a Granollers
Delegació de PIMEC a Granollers | PIMEC

Pimec Vallès Oriental premiarà el pròxim 30 d’octubre el talent de les pimes del territori que han destacat aquest any per les seves iniciatives empresarials. En aquesta edició, la comissió executiva de Pimec, formada per 16 empresaris de la comarca, ha volgut donar relleu a les microempreses amb capacitat d’innovació a l’hora de contribuir, a través dels seus productes i serveis, a combatre els efectes de la Covid-19.

De totes les empreses que s’han presentat, les tres microempreses finalistes als premis són Asorcad Engineering SL, de Parets del Vallès, per la producció de respiradors 3D; Sancor Transformadores SL, de Montornès del Vallès, per instal·lacions amb sistemes IT d’ús mèdic; i Eceleni SL de la Garriga, fabricant de respiradors 3D.

El president de la patronal a la comarca, Daniel Boil, serà l’encarregat d’entregar els guardons en un acte que es durà a terme al Centre Social Bellavista de les Franqueses del Vallès, dins l’edició d’enguany de l’entrega del Premi al Vallesà de l’any que organitza El 9 Nou, on també participarà el president del Consell Comarcal del Vallès Oriental i alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé.

Aquesta edició 2020 és la primera que la patronal endega al Vallès Oriental i procedirà a lliurar-los cada any. Les microempreses (d'1 a 10 treballadors) configuren el 85% del cens empresarial de la comarca.

 

 

Edicions locals