Xavier Martín és ratificat com a candidat de CiU a Parets

L'assemblea de militants li dóna el seu suport unànime

Política

L'assemblea de militants de Convergència Democràtica de Catalunya de Parets ha ratificat per unanimitat Xavier Martín com a candidat de CiU a les properes eleccions municipals del 22 de maig.

“En aquest proper mandat a l’Ajuntament caldrà parlar més de persones i dels serveis a les persones que d’obres”. Aquesta era una de les declaracions d’intencions que Xavier Martín, candidat de CiU per Parets a les eleccions municipals del 22 de maig, feia en el marc de l’assemblea de militants que dimarts el ratificava per unanimitat com a cap de llista. En el seu discurs, el convergent també va apuntar que en els propers quatre anys a l’Ajuntament “s’haurà de posar l’accent en l’optimització dels recursos i dels diners per poder oferir el gastar-los d’una manera més útil i profitosa”, deia.

15 ANYS A PARETS
Martín (Barcelona, 1969) viu al carrer Major i és veí de Parets fa 15 anys. Casat i amb tres fills és autònom i treballa des de casa en el sector de la cartografia topogràfica, fotogrametria i sistemes d’informació geogràfics. Actualment treballa per a Infoterra SA, empresa participada per la multinacional EADS, l’Institut Cartogràfic de Catalunya i el Ministeri de Defensa.
Tot i ser simpatitzant de CiU fa molts anys, Martín no va començar la seva militància fins fa un parell d’anys. Durant l’assemblea el candidat va esperonar la militància de cara als comicis del maig amb un missatge de confiança: “Si ens ho creiem estic segur que podem aconseguir el millor resultat, sense renunciar a res, ni quedar-nos a mig camí. Hem d’anar amb mentalitat guanyadora”, deia Martín. El cap de llista creu que la recent victòria convergent a les eleccions al Govern de la Generalitat i el fet que Joan Seguer deixi l’Alcaldia de Parets, són “factors que ens conviden a ser optimistes”.

Edicions locals