El CF Parets B suma un any sense perdre després de 23 partits

La temporada passada va celebrar l'ascens a la Tercera Catalana i enguany lluita per la permanència

Esports

El CF Parets B suma un any sense perdre després de 23 partits
El CF Parets B suma un any sense perdre després de 23 partits | Xavier Galiana / CF Parets

José Luis Rodríguez Beltrán

El filial del CF Parets continua sent un equip invicte després d'un any de la seva creació i 23 partits oficials disputats. El conjunt del Josep Seguer es va crear el curs passat per donar sortida al gran nombre de jugadors de la base i va aconseguir un èxit insòlit: guanyar tots els partits disputats a la Quarta Catalana fins que la competició malauradament es va suspendre per la Covid-19 i enguany va pel mateix camí a Tercera Catalana. 

La temporada passada l'equip va imposar-se en els 21 partits jugats, marcant 85 gols i només rebent 5. De retruc, va ser campió de la lliga i va pujar a Tercera Catalana. Enguany, ha jugat dues de les tres jornades amb victòries i és colíder. "La fórmula de l'equip segueix sent la mateixa, ser un grup d'amics i crear un bon ambient al vestidor", admet un dels dos entrenadors, Álex Rodríguez, que no descarta enguany tornar a donar la sorpresa: "l'objectiu és la permanència, però si enguany finalment, per exemple, només es pot jugar una primera volta, lluitarem per intentar sumar el màxim de punts, veurem on podem arribar". 

La plantilla enguany ha mantingut el 80% dels jugadors del curs passat, però s'ha reforçat amb tres juvenils del club amb Álvaro Guzmán, Ian Gómez i Joel Villanueva. A més, ha fitxat Marc Rocamora i Mussah, del Sabadell B; Àlex Rodríguez, de les Franqueses; Arnau Suñé, de la Lourdes; i Xavi García. En els dos partits que ha jugat aquesta temporada, el filial paretà va guanyar contra el Vilanova del Vallès, per 3 a 2, i la Unificació Santa Perpètua B, per 3 a 5. 

Edicions locals