L'humor esbojarrat de Pez en Raya torna al Cafè Teatre

Cristina Medina i Joan Estrades representaran 'Pésame mucho'

Cultura

La companyia catalano-andalusa Pez en Raya portarà dissabte (22.30 h) al Cafè Teatre de la sala Cooperativa el muntatge Pésame mucho, tot coincidint amb el seu 13è aniversari.

Els assidus del Cafè Teatre recordaran sens dubte la companyia Pez en raya que ja ha portat a Parets espectacles com Solala i Hot burrito. L’humor esbojarrat de Cristina Medina i Joan Estrader es podrà tornar a gaudir, en aquesta ocasió a la Sala Cooperativa i amb el muntatge Pésame mucho, que novament explota les indubtables qualitats del tàndem d’actors per fer que el públic no pugui parar de riure.
Pésame mucho va ser considerat millor espectacle de la temporada als teatres de Bath i Winchester (Gran Bretanya) i té en el currículum més de 400 actuacions arreu de l’Estat espanyols, així com a festivals prestigiosos europeus, com el d’Edimburg (Escòcia).
L’espectacle explica la història d’una vaca boja que començar a donar llet negre i descubreix que està posseïda per un dimoni desdentegat. Tot plegat, un pretext per fer que les situacions absurdes i inesperades s’apoderin de la lògica de la història. A Pésame mucho, el duet d’actors està dirigit per David Sant, que també va coescriure amb Medina i Estrader l’espectacle Tápate.

Edicions locals