L'arranjament de l'estació, una de les demandes paretanes que Bernat Picornell farà arribar al Senat

Bernat Picornell va recollir les reclamacions de Parets sobre l'R3

Societat

Carme Herrero, Jordi Seguer, Bernat Picornell i Montserrat Folguera
Carme Herrero, Jordi Seguer, Bernat Picornell i Montserrat Folguera | S.C.

El senador d'ERC Bernat Picornell està visitant aquestes setmanes els diversos municipis vallesans per on passa la línia R3 de Rodalies per recollir les seves propostes de millora i fer-les arribar al govern de l'Estat. Dimecres a la tarda va fer parada a Parets, on l'alcalde, Jordi Seguer, va explicar que volien que el senador "veiés la situació actual de l'estació de Parets, amb la manca de manteniment a l'aparcament i a la zona de l'enllumenat, i la manca d'accessibilitat". També va reiterar la reclamació de renovar l'estació actual.

Picornell, per la seva banda, va explicar que la gran intervenció que cal a la línia és el desdoblament: "Per als pressupostos generals de l'Estat en reiterades ocasions hem demanat que definitivament el projecte del desdoblament arribi a bon port, però de moment ho tenim aturat".

El seu compromís amb els municipis per on passa l'R3 és el d'"insistir que moltes de les qüestions que s'han anat denunciant i demanant des de fa molts anys, avui encara no estan solucionades".

Pel que fa a les grans reivindicacions, com el desdoblament, no sap "si podrem acabar de ser la gota que fa vessar el got i que faci iniciar les obres". Quant a les qüestions particulars de cada poble sí que és lleugerament més optimista: "L'objectiu és que efectivament puguin arranjar els voltants de l'estació, per exemple. Això ho traslladarem al ple del Senat i al Ministre i a qui faci falta, i a veure si ens fan cas".

Edicions locals