Jéssica Rodríguez lidera el projecte femení del CE Sabadell

La paretana és la directora esportiva i coordinadora de l'estructura femenina

Esports

Jéssica Rodríguez lidera el projecte femení del CE Sabadell
Jéssica Rodríguez lidera el projecte femení del CE Sabadell | CE Sabadell

José Luis Rodríguez Beltrán

La paretana Jéssica Rodríguez ha acceptat, des de fa uns mesos, liderar el projecte femení d'un històric del futbol català, el Centre d'Esports Sabadell. L'estructura masculina és un referent al futbol català i el seu primer equip milita a la Segona Divisió espanyola. El projecte femení vol igualar la fita i confia en l'experiència de la paretana per fer-ho possible. 

Des del juny Jéssica Rodríguez treballa al camp sabadellenc com a directora esportiva i coordinadora del femení. La paretana, de tan sols 32 anys, té una àmplia experiència havent entrenat a la Xina, el Japó o Dinamarca, a més, de formar part com a futbolista en equips de renom, com ara Europa, Espanyol, Sant Gabriel i Barça. "És un projecte il·lusionant i complicat. Hem de seguir amb la tasca de la base, ampliar-la i pujar el primer equip", admet Rodríguez, que malgrat la pandèmia de la Covid-19 ha pogut incorporar una trentena de jugadores, deu d'elles pel primer equip de la Preferent. "L'any passat el sènior va estar en la part baixa, enguany hem d'estar en la meitat de la classificació", insisteix. 

L'estructura femenina del Sabadell compta amb un benjamí, dos alevins, un infantil, dos juvenils i el sènior. La paretana assumeix els dos càrrecs de l'estructura base compaginant la faceta com entrenadora del juvenil A, que milita en la màxima categoria catalana. "L'objectiu és enfortir la base amb un futbol femení d'elit, com s'ha fet amb el masculí. Hem de ser un referent al Vallès, un dels millors de Catalunya i lluitar per pujar el sènior a les categories estatal", diu la paretana, que es mostra molt agraïda amb l'acolliment a Sabadell: "estic molt bé però m'hagués agradat tenir una relació més propera amb pares i mares, però la situació ara per ara no ho permet. Les sensacions al club són molt bones". 

Edicions locals