L'Escola de Música reuneix els instrumentistes

La festa anual, amb recitals i actuacions, és una trobada entre la comunitat educativa del centre

Cultura

Dimarts a la tarda la Festa dels Instrumentistes que celebra l’Escola Municipal de Música de Parets arribarà a la seva 11a edició.
La jornada, adreçada a professors, alumnes i famílies, pretén ser un punt de trobada per a tots els alumnes que durant el curs no tenen ocasió de tocar plegats. Així, juntament amb professors i professores, interpretaran diferents peces.

A més, la festa inclou altres activitats. com un concert a porta tacada (17.30 h) a càrrec d’alumnes i professors de cadascuna de les especialitats instrumentals que s’imparteixen al centre.
Els actes continuaran (18.30 h) amb el concurs degustació de pastissos i truites elaborats pels alumnes i les seves famílies, que hauran d’estar decorats amb motius musicals. Seguidament, s’oferirà xocolata calenta a tots els assistents. També hi haurà una audició col·lectiva de cadascuna de les especialitats de l’escola a l’auditori (19 h). Aquesta activitat està oberta al públic.
A les 20 h es farà el lliurament dels diplomes als alumnes que van acabar el grau elemental durant els cursos 2008-09 i 2009-10. El tradicional Concert a Tutti, en el qual es convida a participar al públic d’una manera divertida i amb instruments realitzats amb materials reciclats, posarà el punt i final (20.30 h).

Edicions locals