Decathlon acumula 4 milions de visitants en el seu desè aniversari a Mollet

La firma va obrir el desembre de 2009 la botiga més gran de Catalunya

Economia

Decathlon acumula 4 milions de visitants en el seu desè aniversari a Mollet
Decathlon acumula 4 milions de visitants en el seu desè aniversari a Mollet | Imatge de la inauguració de la botiga a Mollet, el desembre de 2010

El desembre de 2010, la firma francesa Decathlon obria a Mollet la seva botiga més gran a Catalunya. D'ençà d'aquella obertura, l'establiment ha comptabilitzat 4 milions de visitants.

"Es compleixen 10 anys des que el projecte Decathlon Mollet de Vallès veia la llum amb ganes i il·lusió convertint-se en la botiga més gran de la companyia a Catalunya. En aquests 10 anys de treball i diversió a la banda dels esportistes de la zona només podem estar agraïts per la confiança dipositada. Esperem seguir sumant moments junts molts anys més", ha assenyalat Iván de Luque, director de Decathlon Mollet de Vallès.

Actualment, l'establiment compta amb articles de més de 150 disciplines esportives entre la botiga física i el canal en línia i 85 treballadors, que assessoren els clients en la seva experiència de compra. Segons dades de la marca, entre els esports més practicats pels vallesans i visitants de la botiga molletana destaca el senderisme, la natació, o esports d'equip com el futbol i el bàsquet.

Seguretat en temps de pandèmia

La pandèmia de la Covid ha fet que Decathlon adopti una sèrie de mesures per garantir la màxima seguretat a treballadors i clients. Entre elles destaquen la formació i dotació als seus col·laboradors d'equips de protecció individual, la presa de temperatura abans de l'inici de la jornada laboral o l'ús obligatori de màscara entre els seus clients. A més de la intensificació de les tasques de neteja de la botiga, la dotació de guants de polietilè i gel hidroalcohòlic a l'entrada de la botiga per als clients que ho necessitin o cartelleria i senyalització per al compliment del distanciament social marcat a l'interior de l'establiment. Finalment, s'estableix un control permanent de l'aforament per garantir la distància de seguretat a l'interior de la botiga.

Edicions locals