Sergio Alonso aspira a la Divisió d'Honor Plata femenina amb l'Onda

El tècnic paretà és l'entrenador del sènior femení i un dels dos coordinadors generals del club de Castelló

Esports

Sergio Alonso, a l'esquerra de la imatge.
Sergio Alonso, a l'esquerra de la imatge.

José Luis Rodríguez Beltrán

Aquesta temporada Sergio Alonso va fer la maleta per acceptar l'oferta de l'Handbol Onda, de Castelló. El tècnic paretà arriba amb la batuta i l'encàrrec d'intentar fer l'ascens amb el sènior femení, que milita a la Primera estatal de la Comunitat Valenciana, a la Divisió d'Honor de plata, que és la segona màxima categoria estatal. 

 

Després de set jornades disputades, l'Onda d'Alonso ocupa el quart lloc amb un balanç de cinc victòries i dues derrotes. "L'experiència està sent molt bona, tot i les circumstàncies per la Covid-19. Des que va iniciar la temporada, tan sols han estat un parell de setmanes que ens hem confinat perquè va haver-hi un brot a la localitat. Tot i que, de les vuit primeres jornades, tan sols havíem disputat quatre partits. A poc a poc ens anem posant al dia", admet Sergio Alonso, que es mostra il·lusionat amb el repte: "hem d'intentar lluitar per fer l'ascens. Si aquest curs es pot, seria meravellós; però no és l'objectiu principal, ara per ara. Nosaltres volem fer un equip sòlid per lluitar per l'ascens a la segona màxima categoria estatal". 

A banda de la batuta del sènior femení, Sergio Alonso també entrena el juvenil femení, que milita en la màxima categoria de la Comunitat Valenciana, i és un dels dos coordinadors generals del club. "Estic treballant molt bé a Onda, estic content. A més, estem aconseguint crear grups bombolla, que ens permet seguir entrenant i jugant", explica el paretà. 

Sergio Alonso compta amb una llarga experiència. La temporada passada havia estat al Base Oviedo, a Astúries, i anteriorment havia dirigit projectes al Bidaosa, del País Basc, i al Joventut Handbol, de la Llagosta.

Edicions locals