Rosa Martí tornarà a encapçalar la candidatura del NOPP

La formació independent treballa en la confecció de la llista electoral que vol combinar joventut i experiència

Política

Rosa Martí serà novament la candidata de Nova Opció per Parets (NOPP), partit independent “d’esquerres i progressista” que es presentarà per tercera vegada a les eleccions municipals.

Dilluns el partit feia la presentació de la candidata i de la campanya que serà “austera perquè l’actual situació de crisi reclama contenció en la despesa”, explica Martí, que afegeix que la formació farà servir les noves tecnologies “per arribar a tots els sectors”.
NOPP treballa ara en la confecció de la llista electoral, que “combinarà joventut i experiència”, apunta Martí. La candidata indica que es primarà el nivell de formació de la gent que en formi part a més de la representació territorial.
Pel que fa la programa, Martí apunta que no hi haurà grans modificacions respecte anteriors propostes. “El nostre programa està molt treballat i el que estem fent és actualitzar-lo”, diu. Amb tot, Martí avança que la formació treballarà els projectes sobre cinc eixos bàsics: l’austeritat, transparència i reducció de la despesa de l’Administració; l’espai públic i la mobilitat; la recuperació del Tenes; la recerca de respostes davant la situació d’atur i de crisi “malgrat els ajuntaments no tinguin moltes competències en aquest àmbit”, i l’oci i la formació dels joves, un aspecte “molt abandonat”.

Edicions locals