Folguera proposa crear una cooperativa de treball amb aturats de Parets

El candidat d'ICV es reunia aquest dilluns amb Joan Herrera a qui exposava el projecte inclós al programa electoral

Política

El secretari general d’ICV i president del grup parlamentari d’ICV-EUiA, Joan Herrera,ha mantingut aquest dilluns una reunió de treball amb el candidat d'ICV a Parets Joan Folguera, en què el paretà ha explicat alguns dels projectes del seu programa, entre els quals la posada en marxa de la Cooperativa de Treball i Serveis de Parets.

La Cooperativa de Treball i Serveis és una de les principals propostes del programa d'ICV a Parets i és un projecte que promogut per l’Ajuntament de Parets, té l'objectiu de donar una sortida laboral efectiva a tots aquells joves que cerquen feina i d’altres, que degut a la seva edat o pel sols fet de ser dones, tenen complicada la seva inserció al mercat laboral com a conseqüència de la crisi.
En Joan Herrera "ha coincidit en que es tracta realment d’un projecte ambiciós i interessant per tal de lluitar de forma efectiva des de l’Ajuntament contra la situació d’atur en la que es troben més de 1.600 persones del municipi", expliquen des d'ICV.
El serveis que podrà oferir aquesta Cooperativa Paretana son prou amplis: des de la atenció a la gent gran, a serveis de neteja, serveis de manipuladors/es per a la indústria, transport, manteniment general de la llar, jardineria etc. Tots aquests serveis es podran oferir a les empreses i particulars del Vallès amb l’objectiu també que el mateix Ajuntament pugui contractar els mateixos, vers a les necessitats pròpies del municipi.
Des de ICV de Parets, creuen que aquesta proposta "pot donar resposta efectiva a part del problema de l'atur a Parets ja que els cooperativistes tindrien una eina eficaç de treball en equip, que molts d’ells no poden dur a terme com a individus però si, com a col·lectiu organitzat".

Edicions locals