Podem Parets es desvincula de Sumem Esquerres arran de la moció de censura

Volen treballar per "impulsar polítiques de transformació social reals i tangibles"

Política

Podem Parets es desvincula de Sumem Esquerres arran de la moció de censura
Podem Parets es desvincula de Sumem Esquerres arran de la moció de censura | Podem Parets

La moció de censura presentada i executada per Sumem Esquerres a Parets i pel PSC no va convèncer tothom. De fet, fins i tot hi va haver gent de dins del partit que hi van discrepar i que van sortir-se'n, com és el cas, entre d'altres, de Carolina Simón i Antonio Rodríguez. En aquest sentit, aquest divendres Podem Parets ha informat que es torna a activar com a cercle municipal i que es desvincula de Sumem Esquerres a Parets –partit del qual formaven part fins ara–. Concretament hi diuen que es desvinculen "totalment d'aquesta coalició i de les persones que la formen".

"Després de passar el procés de validació de Parets com a cercle actiu en el cens de cercles de Podemos, es presenta la nova estructura organitzativa i directiva, així com la portaveu municipal de Podem Parets", apunten en un comunicat.

Les persones que formen part de la nova estructura de Podem Parets són Josep Blanch, responsable d'organització i finances, així com enllaç amb les xarxes dels cercles; Nadia Molina, enllaç amb les xarxes dels cercles; Antonio Rodríguez, responsable de comunicació i xarxes; Carolina Simón, portaveu; i Montserrat Utrera, responsable de feminisme.

En l'escrit també remarquen que "per defensar els interessos de les persones és necessari que dins del cercle no es generin interessos particulars de cap militant ni de membres de la direcció, perquè només el protagonisme de tots els militants pot tenir la capacitat de generar un projecte comú dins de la fraternitat, la lleialtat i la justícia social". Es tracta d'un missatge que s'entén fàcilment dirigit cap a la portaveu de Sumem Esquerres a Parets, Casandra, després de declaracions com les que va efectuar Antonio Rodríguez en renunciar a Sumem, qui deia que l'únic objectiu de Garcia era "poder estar ella en una posició de força".

Des de juliol de 2020, el cercle de Podem Parets ha estat inactiu, ja que es necessita comptar com a mínim amb cinc persones militants, un requisit que aleshores no es complia. En aquest cas, un grup de persones militants de Podem han volgut "impulsar polítiques de transformació social reals i tangibles".

Edicions locals