Mingote renova el 60% de la llista socialista a Parets

Sis dels actuals regidors del govern salten de les posicions amb possibilitats d'obtenir representació, entre ells Lucio Gat i Antonio Torío

Política

El candidat del PSC a Parets, Sergi Mingote, ha apostat per la renovació. Aquesta setmana presentava una llista per a les eleccions amb el 60% de cares noves i baixes tan rellevants com les dels regidors Lucio Gat, que passa a ser suplent, i Antonio Torío, que salta de la candidatura.

Gent compromesa i amb vocació de servei. Aquest és, segons Mingote, el perfil dels membres de la llista de candidats del PSC per a les municipals del 22 de maig a Parets, que, destaca per la clara voluntat de renovació. De les 17 persones que configuren la llista només repeteixen 7 respecte a la candidatura de 2007. Així, surten dels llocs amb opcions regidors com Lucio Gat, Ricard March i Raquel Garcia i salten directament de la llista altres com Antonio Torío, Josep M.Guzmán i Amèlia Marquino. Per contra, apareixen en llocs destacats de la candidatura Dídac Cayuela (3), vinculat al Club Bàsquet Parets; Francesc Juzgado (5), primer secretari del PSC paretà i exregidor d'Urbanisme; Àfrica Martínez (7), exmembre de Nova Opció per Parets, i Miguel Ángel Granado (6) i Sara Morón (9), tots dos de la Joventut Socialista de Catalunya. "És la llista més potent i competitiva que es presentarà a les eleccions. Barreja joventut i experiència i un alt nivell de formació que aporta valor afegit", assegura Mingote.
La mitjana d'edat de la candidatura és de 41 anys. Els perfils professionals i formatius són d'àmbits molt diversos i la llista és gairebé paritària, amb un 52,94% d'homes i un 47,06% de dones.
Tanca la llista l'actual alcalde Joan Seguer i el grup de suplents el ciclista paretà Purito Rodríguez.

Edicions locals