Ciutadans presenta candidatura a Mollet i Parets

Daniel Guerra i Manuel Losada seran els caps de llista a les dues poblacions baixvallesanes

Política

Daniel Guerra i Manuel Losada seran, respectivament, els candidats de Ciutadans (C's) a Mollet i Parets per a les eleccions municipals del 22 de maig. Guerra substitueix l'anterior cap de llista, Albert Person, que en els comicis de 2007 aconseguia 427 vots. C's es presenta per primera vegada a Parets.

Guerra, de 32 anys, és tècnic especialista en mecànica de l'automòbil i Máster de disseny assistit per ordinador. Actualment és responsable del Departament d'IT informàtica a una empresa del sector automobilístic. Guerra assegura que "allò que ens diferencia de la resta de partits són les ganes d'escoltar i atendre els problemes reals dels nostres ciutadans. Hi dedicaren el màxim esforç per poder posar solució". Altres dels punts que defensa el candidat de Mollet és el de "suprimir com abans millor les despeses supèrflues del municipi i suprimir les zones blaves".
Per la seva part, el candidat de Parets, Manuel Losada, de 40 anys i empresari, considera que a Parets "ha d'haver un millor repartiment de les assignacions de les obres i els serveis. Amb un control de seguiment en les assignacions per acabar amb l'amiguisme dels ajuntaments". En aquesta línia, per al candidat "la seguretat al carrer és imprescindible. Implantarem sistemes que permetin garantir la seguretat ciutadana. Amb la delinqüència tolerància zero".
Els candidats han estat presentats pel president de Ciutadans, Albert Rivera, que destaca que "la transparència i la lluita contra la corrupció i el clientelisme polític" seran alguns dels eixos bàsics del treball de C's. Rivera també apunta la necessitat de "fer una bona gestió dels diners públics".


Edicions locals