La candidatura de Mingote es posa de llarg

La Marineta de Parets acollia dissabte la presentació de la llista socialista

Política

El candidat del PSC a Parets, Sergi Mingote, presentava dissabte a La Marineta els membres de la llista socialista per a les eleccions del 22 de maig. La candidatura compta amb 10 persones noves i 7 repetidors, entre ells l'actual alcalde, Joan Seguer, que tanca la llista.

Segons Mingote, les claus per a la configuració de la candidatura han estat la renovació i la joventut tot cercant un equilibri amb l'experiència . També s'ha valorat la capacitat de treball i la implicació amb la vila i la ideologia d'esquerres i de progrés. A més "l'alt nivell de formació dels components de la llista és un valor afegit", diu Mingote. El candidat assegura que la llista està formada per "gent compromesa amb Parets, amb clara vocació de servei i amb il·lusió per emprendre projectes de futur a la vila".
La candidatura, que prescindeix de sis dels actuals regidors al govern, va ser ratificada pel 90% d'assistents a l'assemblea de l'Agrupació Local del PSC celebrada el passat 22 de març al Teatre de Can Rajoler.

Edicions locals