CiU de Parets renova el 85% de la llista

Dels 20 membres de la candidatura, només 3 són repetidors

Política

Només 3 dels 20 integrants de la candidatura de CiU de Parets per a les eleccions del 22 de maig són repetidors. El procés de renovació interna que ha viscut el partit es fa evident en la llista electoral liderada per Xavier Martín, una llista que “presenta un equip jove i fresc amb experiència política i maduresa professional”, apunten des del partit.

Dels 20 membres de la candiatura 12 (60%) són homes i 8 (40%) dones. La meitat dels integrants són del barri antic i l’altra de l’Eixample. La candidatura està formada per Xavier Martín (1), Raul Urtusol (2), Esther Samon (3), Anna Marzo (4), Cayetano Clemente (5), Joaquim Busquets (6), Teresa Ninou (7), Rubén Cuadrado (8), Joan Carles Soto (9), Laura Fernández (10), Vicenç Mompart (11), Rosa M. Guardiola (12), Joan Carles Aguilera (13), Erika Rama (14), Albert Serra (15), Francisca Guerrero (16) i Joan Turull (17). Com a suplents hi haurà Pere Parera, Jaume Grau i Montse Delgado.
CiU de Parets farà la presentació oficial de la seva candidatura el proper 29 d’abril amb un acte al restaurant La Salut.

Edicions locals