NOPP prioritza la "formació i l'ètica" per confeccionar la candidatura

Ferran Vidal serà el número 2 de la llista encapçalada per Rosa Martí

Política

Ferran Vidal serà el segon de la llista electoral de Nova Opció per Parets, encapçalada per Rosa Martí, i que enguany ha priortizat "l'ètica, la formació i l'experiència" a l'hora de triar els membres de la candidatura.

La llista està formada per Rosa Martí, Ferran Vidal, Lluís Cucurella Monreal, José Luís Rodríguez, Anna Dalmau, Pau Gaitan, Francisco Solano, Maria Roca, Pablo Sitges, S. Natividad Rodríguez, Albert Gil, Anna Mª Martí, Pilar Castañeira, Juan Lonca, Juan B.Volart, M. Teresa Serrano, Antoni Dalmau, Josep M. Coll, Anna M. Mulà, Esteve Conill.
NOPP considera l’ètica "una prioritat per governar, calen governants de conducta irreprotxable". D'altra banda, la formació independent, principal partit de l'oposició a l'Ajuntament de Parets, també considera la formació una qüestió bàsica. Segons NOPP, l’Ajuntament de Parets, amb una plantilla de 250 persones, és comparable en volum de treballadors a una gran empresa que exigeix als seus dirigents una formació elevada. Per al partit, "no seria admissible col·locar en una llista per governar un municipi, persones a les quals no se’ls hi demanin els mateixos criteris que als dirigents d’una empresa o d’una entitat equiparables", diuen.
NOPP destaca l'experiència de la seva cap de llista, Rosa Martí, que va ser alcadessa de Parets entre 1979 i 1990 i assegura que per confeccionar la candidatura "hem escoltat el missatge de la gent descontenta amb els polítics i hem analitzat tan bé com hem pogut, el que sentim cada dia en contacte directa amb el carrer".

Edicions locals