Mingote es passeja en cadira de rodes

El candidat del PSC volia "conèixer de primera mà" els problemes de mobilitat dels discapacitats

Política

El candidat del PSC a l'Alcaldia de Parets, Sergi Mingote, ha fet un recorregut en cadira de rodes per diverses zones del municipi per "conèixer de primera mà" els problemes de mobilitat a què s'enfornten les persones discapacitades quan es mouen per la via pública.

Mingote acompanyava durant un parell d’hores el paretà Josep Roca en un recorregut per diversos carrers de l’Eixample, especialment de la zona de Can Butjosa. Van analitzar els carrers Butjosa, Viver, Amanda Sagristà i Alfons XIII, entre d’altres, i els accessos a la Plaça de Gallecs i el passeig de la Ribera.
Aquesta experiència, juntament amb les valoracions transmeses per Josep Roca i d’altres paretans que viuen la mateixa situació, "es traduirà en un seguit d’actuacions que quedaran recollides al programa electoral socialista a Parets, amb l’objectiu de millorar la mobilitat de les persones discapacitades al municipi", asseguren els socialistes que consideren la millora de la via pública i la mobilitat "un dels aspectes centrals juntament amb les polítiques socials i el desenvolupament econòmic". La substitució del clavegueram per un que permeti el pas de les cadires de rodes amb facilitat és l’actuació prioritària en el marc d'un coveni signat amb l'Associació de Disminuïts de Mollet (ADIMO) per l'eliminació de les barreres arquitectòniques.

Edicions locals