Una dona detinguda per conducció temerària a Parets

Dilluns la Policia Local va obrir diligències a una dona per un presumpte delicte de conducció temerària. M.A.R. va provocar una persecució després de saltar-se un STOP en veure la patrulla. La conductora portava un menor a l'interior.

Societat

Els fets es van produir dilluns, al voltant de migdia, quan una patrulla de la Policia Local realitzava la tasca de protecció escolar a l’avinguda de Catalunya. Segons l’informe policial, la conductora, en veure el vehicle de la Policia Local, va arrencar ràpidament i es va saltar un senyal d’STOP, conduïnt a gran velocitat en direcció Lliçà de Vall.
Agents del cos de seguretat van seguir el turisme que es va donar a la fuga. La persecució va tenir lloc des de l’avinguda de Catalunya de Parets del Vallès, passant per la C-155 i la C-17, fins arribar a l’entrada Granollers, on va ser immobilitzat tant el vehicle com la conductora. La Policia Local va procedir a l’obertura de diligències, imputant a la conductora per un delicte de conducció temerària.
M.A.R, que ja havia estat denunciada en diverses ocasions per conduir sense permís de circulació, ha passat a disposició judicial.
 

Edicions locals