Mastercold i l'Ajuntament de Parets col·laboren per fomentar l'ocupació

L'empresa oferirà hores de pràctiques i es compromet llocs de treball amb usuaris de l'SLOP

Economia

L’Ajuntament de Parets del Vallès i l’empresa Mastercold dedicada a l’àmbit de la climatització, electricitat, manteniment i energies renovables signaran aquest dimarts un conveni per al foment de la formació i l'ocupació de persones en situació d'atur de Parets. D'altra banda, el Servei Local d'Ocupació de Parets ha programat per aquest mes de març cinc accions formatives a les quals hi participaran 54 paretans sense feina.

L’acord entre l'Ajuntament i Mastercold estableix que el consistori de Parets, a través de l'SLOP, durà a terme un curs de formació en electricitat de 200 hores adreçat a persones del municipi en situació d’atur. Per la seva part, Mastercold, intervé en l’acció formativa ja que les 50 hores pràctiques es desenvoluparan a l’empresa. D’altra banda, l’empresa adopta el compromís de cobrir els seus llocs de treball disponibles amb usuaris de l’SLOP.
 
L’Ajuntament de Parets del Vallès ha iniciat una ronda de negociacions amb les empreses que presten serveis al municipi per tal d’establir acords en el foment de polítiques de desenvolupament econòmic i ocupació.

Cursos formatius
L'SLOP ha programat per aquest mes de març cinc accions formatives a les quals hi participaran 54 persones de Parets en situació d’atur. L’oferta incorpora per primera vegada un curs de manipulació de plataformes elevadores i manté els cursos de carretoner avançat, frontal inicial o retràctil i d’informàtic, d’acord amb la demanda del mercat

El nou curs de la manipulació de plataformes elevadores començarà el 19 de març i tindrà una durada de 12 hores en horari de tarda. S’hi podran apuntar un màxim de 10 persones i s’impartirà també al Centre de Recursos Empresarials La Marineta. Aquesta nova acció formativa se centra en l’aprenentatge de les especificacions tècniques i els diagrames de càrrega, la identificació dels riscos que comporta la manipulació de les plataformes i l’aplicació mesures preventives adequades o el desenvolupament de tasques de manteniment preventiu d’aquesta maquinària.

Tots els cursos estan adreçats a persones aturades del municipi i inscrites a l’SLOP. Per apuntar-s’hi cal posar-se en contacte amb les oficines de l’SLOP, al carrer Major 1.

Edicions locals