El FS Parets demana pas contra el CFS Montcada

L'Sporting Montmeló i el Barri Can Calet lluiten per la salvació

Esports

L'equip paretà celebra el triomf contra l'Sporting Montmeló.
L'equip paretà celebra el triomf contra l'Sporting Montmeló. | FS Parets

El FS Parets va mostrar una jornada més que aspira a l'ascens. L'equip paretà va golejar contra l'Sporting Montmeló, per 6 a 0, i dissabte disputarà el partit més important de la temporada a la pista del CFS Montcada, que lidera el grup 1 amb 24 punts. De l'equip paretà depèn que hi hagi emoció al tram final de la competició si aconsegueix doblegar la dinàmica positiva dels del Vallès Occidental.

El Parets, després de golejar l'Sporting Montmeló per 6 a 0, ocupa el quart lloc amb 19 punts i té ara a dos el segon, el Manlleu, i manté la distància de cinc amb el Montcada, líder sòlid. Els paretans volen demostrar que poden optar a la plaça d'ascens que manté el conjunt del Vallès Occidental, tot i que per fer-ho, hauran de fer que el Montcada perdi el seu primer compromís del curs perquè encadena ja set victòries. El Parets té la segona millor ratxa en set partits amb sis victòries i un empat. 

Pel que fa a l'Sporting Montmeló i el Barri Can Calet lluiten per no baixar de categoria. Els santfostencs i montmelonins ocupen llocs de descens, tot i que el Can Calet té la salvació a  dos punts i l'Sporting a tres. De fet, el Montmeló rebrà un rival directe per la salvació, el Malgrat, que també ocupa llocs de descens; mentre que el Can Calet haurà de veure-se-les contra un equip de la zona noble, el Sant Julià de Ramis.   

Edicions locals