Montornès fa dissabte al Mogent

L'activitat consisteix en una passejada pel riu per recollir la brossa

Societat

Aquest dissabte Montornès celebrarà l'activitat Fem dissabte!, que consisteix en passejar al llarg del riu Mogent i anar recollint la brossa que es trobi al pas. El municipi ja fa tres anys que participa en aquesta iniciativa, organitzada per l'Associació Hàbitats-Projecte Rius. El punt de trobada serà l'Avinguda Mogent a les 10 hores.

Montornès del Vallès s'ha adherit per tercer any consecutiu a l'activitat Fem dissabte!, organitzada per l'Associació Hàbitats-Projecte Rius. Els objectius de la jornada de neteja del riu Mogent, que es durà a terme aquest dissabte, són conscienciar la població sobre l'estat actual de les conques, netejar i condicionar els entorns fluvials i estimular la participació de la societat en la conservació i millora dels rius.
La jornada es fa de forma simultània a una vintena de municipis de Catalunya.
A Montornès la proposta és fer una passejada pel riu Mogent, en què, a mesura que s’avanci, s’anirà recollint tota la brossa trobada al pas. El punt de trobada per a la sortida serà a l’avinguda Mogent, al costat del Casal de Cultura, a les 10 hores.

Edicions locals