Antonio Ruiz no seguirà com a president de l'Handbol Parets

Les eleccions del club paretà se celebraran l'1 de juny i fins ara hi ha tres candidats

Esports

Javier Ruiz, a l'esquerra de la imatge.
Javier Ruiz, a l'esquerra de la imatge. | CH Parets

José Luis Rodríguez Beltrán

Antonio Ruiz, de 54 anys, no es presentarà a les eleccions del Club Handbol Parets, que es preveuen celebrar el pròxim 1 de juny. El responsable paretà suma dos anys com a president, però fa 17 que està vinculat amb la junta directiva amb diferents tasques, sobretot administratives, "És l'hora de deixar el club en mans d'altres persones, i com que veig que hi ha bons candidats, crec que he de fer un pas al costat i deixar que altres puguin presidir i aportar noves idees, que és del tot necessari", admet el president del CH Parets, Antonio Ruiz. 

El club ha comunicat que es poden presentar candidatures fins avui divendres, 14 de maig; posteriorment, fins al 24 de maig el club actualitzarà el cens de la massa social; i la campanya electoral tindrà lloc del 17 al 30 de maig; la votació es preveu l'1 de juny. "El club té una bona salut esportiva, tot i la pandèmia. Hem tingut sort perquè hem mantingut un equip per categoria i seguim sent una entitat competitiva, en totes les categories que disputem. Això sí, durant l'últim any hem hagut d'anar superant els entrebancs de la Covid, i els que queden", diu el president, que assenyala que l'entitat té un total de sis equips i un centenar d'esportistes. 

Fins aleshores, segons comunica el mateix president, s'han presentat tres candidats, Edgar Serra, que va ser coordinador i entrenador del club i ara està vinculat amb la federació Andorrana d'Handbol; i els actuals directius, Rubén Fernández i Antonio Oñate. 

 

Edicions locals