Un miler d'aficionats podran entrar al Circuit pels Campionats de Catalunya de Motociclisme

Els aficionats només han de descarregar l'entrada gratuïta i l'ordre de la baixada serà el criteri a seguir per a triar el miler d'assistents

Esports

Un miler d'aficionats podran entrar al Circuit pels Campionats de Catalunya de Motociclisme
Un miler d'aficionats podran entrar al Circuit pels Campionats de Catalunya de Motociclisme | Circuit de Barcelona-Catalunya

Montmeló

El Circuit de Barcelona-Catalunya tornarà a tenir públic després de fer-ho amb el Gran Premi d'Espanya de la Fórmula 1, tot i que en aquella ocasió l'entrada només va ser possible per un miler d'abonats a la instal·lació vallesana. En aquesta ocasió, el Circuit obre les portes a un miler d'aficionats que podran seguir diumenge els Campionats de Catalunya de Motociclisme, que engloba el Campionat Mediterrani i els Campionats de Catalunya de Velocitat Clàssiques. 

Fins a 1.000 persones podran desplaçar-se a la instal·lació catalana per contemplar tota l'activitat des de la Tribuna Principal. Per fer-ho, els aficionats només han de descarregar l'entrada gratuïta, i donat que l'aforament és limitat, l'ordre de descàrrega serà el criteri a seguir per triar el miler d'assistents. Tots els aficionats amb entrada hauran d'entrar per la porta 3 i estacionar els seus vehicles al pàrquing IN6, situat darrere de la Tribuna Principal, des de la qual se seguirà tota l'activitat. Les portes s'obriran a les nou del matí del diumenge i la sortida es farà de manera esglaonada, complint amb el protocol del Procicat.

Inici de la temporada del motociclisme

Els espectadors podran viure el Campionat Mediterrani de Velocitat (CMV) i els Campionats de Catalunya de Velocitat Clàssiques, que s'encarreguen d'obrir la competició sobre dues rodes en aquest 2021. Aquesta competició serà el teló d'una temporada que tindrà com a plats forts el Mundial de MotoGP, del 4 al 6 de juny; el FIM CEV Repsol, 12 i 13 de juny; les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, del 2 al 4 de juliol; el Campionat d'Espanya de Superbike, el 17 i 18 de juliol; i culminarà amb el Catalunya WorldSBK Round 2021, del 17 al 19 de setembre. 

Protocol i seguretat Covid

  • Tots els assistents seran sotmesos a un control de temperatura en l'entrada i hauran de portar mascareta en tot moment.
  • A causa del caràcter nominal de les entrades, els aficionats hauran d'anar degudament acreditats per a accedir al recinte, presentant el document d'identificació personal i l'entrada.
  • El sistema de selecció de localitats garanteix la distància de seguretat dels assistents, bloquejant els seients laterals, així com el de davant i el de darrere
  • Hi haurà zones de restauració habilitades per als assistents, que garantiran les màximes condicions de seguretat i salut.
  • Queda prohibida també l'entrada al recinte amb begudes en llaunes o vidre.
  • Queda prohibit menjar i beure en la Tribuna Principal, així com fumar, com habitualment es feia.

Edicions locals