Xavier Bosch presenta 'La dona de la seva vida' al Jardinet del Casal

Aquesta novel·la periodística tracta "una de les injustícies més amagades", els nadons robats

Cultura

Xavier Bosch presenta 'La dona de la seva vida' al Jardinet del Casal
Xavier Bosch presenta 'La dona de la seva vida' al Jardinet del Casal | Pere Francesch / ACN

L'escriptor i periodista Xavier Bosch presentarà aquest divendres (18.30 h) al Jardinet del Casal la seva darrera novel·la, La dona de la seva vida (Columna).

L'acte està organitzat conjuntament per la Llibreria L'Illa i pel Casal Cultural, i la presentació correrà a càrrec del periodista Ramon Torrents –editor del diari SomGranollers–.

El llibre és una novel·la periodística que denuncia l'escàndol dels nadons robats. Bosch explica que el llibre sorgeix "de l'amor fraternal i de la ràbia per una de les injustícies més amagades de la història de Catalunya i Espanya" i recorda que l'any 2012, quan dirigia l'Agora de TV3 va fer el tema Qui ha robat el meu fill? amb sis testimonis. Han passat els anys i assegura que "no s'ha fet res i ningú ha trobat ningú". L'autor manifesta que amb aquesta obra torna "al periodisme, la investigació i el misteri combinat amb la intimitat i les emocions". L'autor també destaca que la trama dels nens robats és "un segrest perpetu que dura tota la vida i que té com a víctimes una persona a qui li han robat la seva identitat i pares i mares que han vist com els robaven el nadó".

Edicions locals