Mercadona obrirà a Parets el 3 d'abril

La botiga situada al centre comercial La Volta comptarà amb una plantilla de 63 treballadors

Economia

L'obertura el proper 3 d'abril del supermercat Mercadona al centre comercial La Volta, antiga zona Iveco, té molts veïns a l'expectativa. De fet, més de 1.500 persones han participat en les xerrades informatives que l'empresa de distribució ha organitzat els últims dies al teatre de Can Rajoler.

En aquestes trobades, que van començar el 19 de març i que s'allarguen fins al 28, el públic, majoritàriament femení, ha pogut conèixer de primera mà algunes de les estratègies de venda i organització interna del grup en veu del coordinador de la botiga paretana, Antonio Bru. Mercadona, que presumeix de ser una empresa amb capital 100% de l'Estat- "no hi ha ni un cèntim que no sigui espanyol", apunten a la xerrada-, compta amb una xarxa amb més de 1.350 botigues arreu del territori espanyol. En concret, la de Parets serà la número 1.374.

A més de berenar i endur-se un lot de productes de les marques Mercadona, els assistents a les xerrades han conegut conceptes com l'SPB (Sempre Preus Baixos), el producte recomenat o la prescripció i a més s'han assabentat de les 8.000 referències de productes de què disposa l'empresa d'origen valencià, presidida per Juan Roig.

De fet l'expectació per l'obertura s'arrossega fa mesos i és que l'anunci que el Servei Local d'Ocupació de Parets recolliria els currículums dels futurs treballadors de la botiga va fer que una allau de veïns, un total de 1.137 paretans, optessin al gener al procés de selecció per treballar al supermercat. Finalment la botiga compta amb una plantilla de 63 persones. Segons dades municipals, 51 dels treballadors són paretans (40 a través de l'SLOP i 11 provinents d'altres botigues del grup).

Edicions locals