Montmeló restringirà els accessos al municipi per MotoGP

L'Ajuntament repetirà la campanya 'Aquest any no toca' els dies 4 i 5 de juny

Esports

Montmeló restringirà els accessos al municipi per MotoGP
Montmeló restringirà els accessos al municipi per MotoGP | Ajuntament de Montmeló

Montmeló

L'Ajuntament de Montmeló ha iniciat la campanya sota el nom "Aquest any no toca", per tal que les persones aficionades al motociclisme no vinguin a Montmeló els dies 4 i 5 de juny, durant la celebració del Gran Premi de Motociclisme al Circuit. 

Durant el cap de setmana de MotoGP, Montmeló s'omple de visitants, però tal com es va fer el 2020, a causa de la situació sanitària, no se celebraran actes especials i també es restringiran els accessos al municipi les tardes i les nits del 4 i 5 de juny. Els Mossos d'Esquadra estaran situats a les entrades del poble i identificaran les persones que vulguin accedir al municipi. D'aquesta manera, l'Ajuntament vol evitar la gran afluència de visitants que s'acostuma a registrar durant els dies del Gran Premi de Motociclisme. A diferència d'altres anys, tampoc hi haurà activitats al carrer ni punts de venda per a seguidors de les motos.

Aquesta decisió és causada per la situació que encara s'està vivint a causa de la pandèmia de la Covid-19. Per això l'Ajuntament, així com els diferents agents de seguretat -Mossos d'Esquadra, Policia Local i Protecció Civil-, han posat en marxa la campanya "Aquest any no toca", a través de les xarxes socials i informant directament a les diferents entitats i associacions Motards, per tal de fer entendre que també aquest any cal evitar aglomeracions o concentracions massives de persones als carrers de Montmeló.

A la campanya s'adverteix que els diferents accessos al municipi estaran totalment restringits i vigilats per patrulles de Mossos i Policia durant els dies i hores del Gran Premi de MotoGP i que només podran accedir-hi els habitants de Montmeló.

Edicions locals