El Gran Premi de MotoGP del Circuit podrà acollir un màxim de 24.000 espectadors

La instal·lació s'ha dividit en vuit sectors diferents per tal que els aficionats tornin amb totes les garanties de seguretat

Esports

Montmeló

El Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP comptarà amb un màxim de 24.000 espectadors a les instal·lacions del Circuit de Barcelona-Catalunya. Segons la nova resolució del Procicat, per la qual es contempla un aforament màxim del 20% del total, el Circuit ha dividit l'aforament en vuit sectors i amb un màxim de 3.000 persones amb seient en cadascun. 

"El Circuit de Barcelona-Catalunya ha elaborat un exhaustiu protocol d'accés donant compliment a la resolució que contempla un gran ventall de mesures i pautes per garantir la seguretat i salut de tots els assistents, que podran tornar a veure el Campionat del Món de MotoGP en directe", informa en un comunicat el Circuit. D'aquesta manera, la instal·lació vallesana ha dividit les zones de públic de les tribunes en un total de 8 instal·lacions sectoritzades i independents, creant grups bombolla completament aïllats els uns dels altres i que comprenen entre una i dues tribunes. Els espectadors de cada instal·lació accediran al Circuit per la porta designada per aquesta instal·lació i hauran d'estacionar els seus vehicles al pàrquing recomanat, el més proper a la seva bombolla. Per qüestions de seguretat, no es podran recórrer les diferents zones de públic del Circuit i els assistents hauran de romandre a la zona de la instal·lació on es trobi la seva tribuna durant tot l'esdeveniment, obert al públic de divendres a diumenge. Les localitats estan separades per un espai lateral  i frontal per assegurar la distància de seguretat.

Edicions locals