'El primer equip és important, però l'objectiu és la base'

Édgar Serra és el nou president del CH Parets

Esports

'El primer equip és important, però l'objectiu és la base'
'El primer equip és important, però l'objectiu és la base' | CH Parets

José Luis Rodríguez Beltrán

Èdgar Serra, de 30 anys i de Parets, és el nou president del CH Parets. El cognom Serra és una de les nissagues més rellevants de la història del club paretà, que va iniciar Eduard Serra, avi del nou responsable, com a secretari del club durant més de quatre dècades. El jove mandatari treballa com a director esportiu de la Federació Andorrana d'Handbol, des de fa sis temporades, i ho compaginarà amb la tasca de president.

Serra, que havia estat jugador, entrenador i coordinador del club, va guanyar les eleccions amb 24 vots dels 27 socis que van prendre part als comicis. Els altres dos candidats van rebre la resta de vots, amb dos Rubén Fernández, i un, Antonio Oñate. La directiva està formada pel vicepresident Eduard Ramos; el tresorer Luis Macarro; i el secretari, Antonio Ruiz, qui és precisament l'anterior president. "Tenim una junta directiva molt àmplia, amb 20 persones. He convidat els altres dos candidats i també hem demanat l'expresident que continuï amb nosaltres. Volem que tots sumem en benefici del club, per millorar les coses", explica Serra, que es mostra ambiciós amb el projecte: "El primer equip per a nosaltres és molt important, però l'objectiu és crear una estructura de base. Hem de ser capaços de crear una sòlida estructura amb l'objectiu de competir per millors categories i poder nodrir el sènior amb la gent de la casa".

Josep Manel Herrero, nou entrenador del primer equip

De fet, una de les primeres decisions d'Èdgar Serra ha estat la tornada de Josep Manel Herrero, com a entrenador del sènior masculí. Herrero va liderar el projecte paretà a la Lliga Nacional Catalana i va quedar-se a les portes de pujar a la Primera Estatal.

A banda de la feina esportiva, Serra vol recuperar la massa social del club, que ha anat decreixent els darrers anys, i fer créixer el nombre d'equips femenins perquè en l'actualitat hi ha un cadet femení. "La idea és treballar per portar la paritat al club, entre nois i noies", assegura Serra. "La tasca com a president és crear una estructura de club amb diferents àrees de treball. Tothom ha d'estar motivat i treballar per desenvolupar les diferents àrees", indica el president, considera que viure a Andorra, com és el seu cas, no serà cap problema: "Cada dues setmanes baixo a Parets i podré veure partits i estar amb el club. També cal recordar que en aquests temps, hem après a fer teletreball i les reunions poden ser a distància, per resoldre problemes o prendre decisions".

Edicions locals