El Barri Can Calet se salva i l'Sporting Montmeló perd la categoria

Els santfostencs aconsegueixen la carambola de la permanència per la victòria del FS Parets a Vilafant (3-4)

Esports

El Barri Can Calet se salva i l'Sporting Montmeló perd la categoria
El Barri Can Calet se salva i l'Sporting Montmeló perd la categoria | FS Barri Can Calet

El Barri Can Calet va aconseguir sortir de la zona de descens de la Divisió d'Honor Catalana en l'última jornada. La victòria dels santfostencs contra l'Sporting Montmeló (7-4) i el triomf del FS Parets a la pista del Vilafant (3-4), van propiciar la permanència de l'equip dirigit per Xavi Cuni.   

El Barri Can Calet i l'Sporting Montmeló s'hi jugaven un duel a cara o creu. El duel havia de donar l'opció de salvar la categoria als dos conjunts, però la victòria inesperada del Vilamajor contra el totpoderós CFS Montcada (5-4), feia baixar matemàticament al Montmeló, abans del derbi baixvallesà. Aleshores, els santfostencs havien de guanyar i esperar una punxada del Vilafant contra el Parets, tal com va succeir. Amb mitja hora de diferència entre els dos partits, el Barri Can Calet sabia al descans que el Parets anava guanyant (2-3) i posaven l'accelerador per tancar la primera part amb un demolidor, 5 a 1. La victòria paretana va anar acompanyada de la santfostenca, que van esclatar d'alegria i emoció en acabar el duel per la permanència aconseguida. El Barri Can Calet aconseguia l'11è lloc amb 18 punts i un marge d'un punt amb el descens.  

"Penso que dijous va ser el primer entrenament amb tota la plantilla, després d'una temporada molt complicada amb la Covid. Després en el partit, Montmeló ens fa el 0 a 1 al minut 3. Tot i això, crec que vam fer la primera millor part de l'any, que vam acabar 5 a 1. Crce que el gol d'ells ens va obrir els ulls i després l'afició en va portar fins a la victòria", explica Xavi Cuni, entrenador del Barri Can Calet, que es mostra emocionat per la permanència i agraït del suport de l'aficionat: "tot i les restriccions Covid, no recordo haver jugat amb un ambient com el de diumenge. Hem fet un gran partit, no només per la victòria, també per la definició alta que hem tingut. Estem molt contents". 

El triomf paretà contra el Vilafant fa que acabi en un meritori tercer lloc amb 31 punts, a tan sols vuit de diferència del primer classificat, el Montcada. Pel que fa a l'Sporting Montmeló, és antepenúltim amb 13 punts i la pròxima campanya estarà a la Primera Catalana. 

Edicions locals