Josep Manel Herrero torna a l'Handbol Parets

El tècnic dirigirà la pròxima temporada el primer equip a la Primera Catalana

Esports

Josep Manel Herrero torna a l'Handbol Parets
Josep Manel Herrero torna a l'Handbol Parets | CH Parets

Josep Manel Herrero torna a la banqueta del primer equip masculí del CH Parets, a la Primera Catalana. Aquesta ha estat una de les primeres decisions del nou president del club paretà Èdgar Serra, que confia en l'experiència d'Herrero per liderar el nou projecte esportiu del primer equip masculí. 

El tècnic tornarà al Pavelló Joaquim Rodríguez després de vuit temporades acumulant experiències de mèrit amb el juvenil masculí del BM Granollers, la direcció tècnica de la selecció catalana juvenil i en les darreres temporades amb el juvenil masculí del Sant Joan Despí. Herrero va ser un dels entrenadors actuals més rellevants del club on en la seva etapa a la banqueta el Parets es va quedar a les portes de l'ascens a la Primera Nacional. 

El primer equip masculí del CH Parets va tancar la Copa Federació de la Primera Catalana amb un triomf contra el Sant Martí Adrianenc C, per 29 a 14. L'equip paretà ha acabat la temporada al 17è lloc de la Copa Federació. La plantilla va dedicar la victòria al tècnic Nacho Pérez, que la pròxima temporada passarà a dirigir el juvenil masculí del club. 

Edicions locals