Sardanes, ball de gitanes i havaneres, protagonistes el primer cap de setmana de festa major de Parets

Hi actuaran a la plaça de la Vila i a la plaça Doctor Trueta

Cultura

Sardanes, ball de gitanes i havaneres, protagonistes el primer cap de setmana de festa major de Parets
Sardanes, ball de gitanes i havaneres, protagonistes el primer cap de setmana de festa major de Parets | AFP / Gitanes Parets

Aquesta festa major gegant de Parets inclou novament els actes de dansa popular, activitats que per la seva idiosincràsia han hagut d'estar aturades durant molts mesos a causa de les restriccions sanitàries per la pandèmia.
Aquest divendres a les 20, la ballada de sardanes a la plaça de la Vila a càrrec de la Cobla  La  Principal del Llobregat i amb Els Amics de la Sardana donarà el tret de sortida a la programació.

Diumenge a les 19 h i també a la mateixa ubicació, la Colla del Ball de Gitanes de Parets hi farà una ballada de petit format.

A banda d'això, aquest diumenge 11 de juliol a les 21.30 h, Port Vell farà una cantada  d’havaneres  amb cremat  de  rom a la plaça Doctor Trueta –per assistir a aquesta activitat calia adquirir-ne l'entrada, però ja se n'han esgotat totes–.

Al segon cap de setmana serà el torn de l'entitat local Associació Coro Rociero Alborada de Parets del Vallès, de difusió de la cultura andalusa al municipi, i que farà el dissabte 17 de juliol a les 21.30 h un concert coral a l'aparcament  del  camp  de  futbol. Serà just abans de la celebració del Dia de la Dansa –per assistir-hi cal adquirir-ne el tiquet gratuït a espectacles.parets.cat.

Edicions locals