Gerard Merino, autor del cartell festiu

El guanyador del concurs del cartell de festa major de Parets és veí de l'Eixample i estudiant d'il·lustració i de disseny gràfic

Cultura

Gerard Merino, autor del cartell festiu
Gerard Merino, autor del cartell festiu

El paretà Gerard Merino, veí de l'Eixample, ha estat el guanyador del concurs del cartell de la festa major d'enguany. Estudiant dels cicles superiors d'il·lustració i de disseny gràfic, aquest ha estat el tercer any que s'hi presenta, concretament, hi va presentar dues propostes diferents, i per fi aquest ha estat l'any que n'ha sortit vencedor.

El cartell guanyador l'ha volgut farcir "de perspectives i de contorns de les siluetes, volia combinar els colors, jugar amb el buit amb diverses figures i que estigués combinat amb la tipografia".

Pel que fa a les figures que hi apareixen, "volia destacar el ritual que fan els diables i que tot envoltés la Pedra del Diable, que hi és al centre". A més, hi ha posat la torre de l'església de Sant Esteve de Parets, de la plaça de la Vila, amb uns focs artificials "que representen la festa".

Merino assegura estar "content" per haver guanyat i "perquè quan surti al carrer a la festa major el veuré a tot arreu". El jove paretà assegura que es va treballar bé els dos cartells, "els feia amb la intenció de poder guanyar" i hi afegeix: "Aquesta vegada em volia prendre seriosament el concurs".

Edicions locals