Parets adapta els actes de festa major d'aquet cap de setmana a les noves restriccions

Només s'han hagut de modificar horaris i ajornar actuacions de diumenge a la nit

Cultura

Parets adapta els actes de festa major d'aquet cap de setmana a les noves restriccions
Parets adapta els actes de festa major d'aquet cap de setmana a les noves restriccions

Davant l'anunci per part del Govern de la Generalitat de Catalunya de les noves mesures i restriccions amb motiu de la COVID-19, l'Ajuntament de Parets del Vallès ha hagut de variar alguns horaris i activitats de la nit de Festa Major del proper diumenge 18 de juliol, en ser les 00.30 h l'horari límit que permet el Procicat per a les activitats culturals.

Així, el proper diumenge 18 de juliol, la programació del Dia de la Música de Parets a l'aparcament del camp de futbol serà: 20.30 h Joan Liaño, 21.15 h Nerea, 22.00 h Friday Mood i 22.45 h Lildami.

Se suspenen les actuacions d'en Nil Nadal i de la Yaneisy, que es reprogramaran dins els actes de Festa Major de la setmana del 23 al 26 de juliol.

La resta d'activitats previstes per aquest divendres 16, dissabte 17 i diumenge 18 de juliol no varien, en complir amb totes les mesures de seguretat, horaris i requisits anunciats. Pel que fa als actes de Festa Major del 23 al 26 de juliol, s'informarà dels canvis que hi hagi en els propers dies, depenent de les futures noves mesures que decreti el Procicat de la Generalitat.

Les mesures anunciades aquest dilluns al vespre per part del Govern català fixen les 00.30 h com a hora de finalització de totes les activitats i que totes les activitats culturals es facin amb el públic assegut. Tampoc es pot beure ni menjar a la via pública, a excepció dels àpats en el marc de les activitats escolars. 

Edicions locals