Joan Turull encapçala l'única candidatura per dirigir la secció paretana de Junts per Catalunya

Al seu equip també hi ha en Ramon Maria Saurí, l'Albert Serra i en Xavi Jordà

Política

Imatge d'en Joan Turull durant les darreres eleccions municipals
Imatge d'en Joan Turull durant les darreres eleccions municipals | Parets per la República

Junts per Catalunya continua el seu procés d’implantació territorial i a partir de les 0 h d’aquest dilluns 19 de juliol i fins al dimecres 21 a les 16 h, els afiliats de la formació a Parets podran decidir si validen la candidatura única que s'hi ha presentat per constituir la nova agrupació local i que és presidida per Joan Turull, cosí de l'exconseller de Presidència Jordi Turull, i número 4 a les llistes de Parets per la República en les darreres municipals.

A més del candidat a coordinador local, Joan Turull, la resta de l'equip el formen Ramon Maria Saurí, com a responsable d’organització; Albert Serra, com a responsable de política municipal; i Xavi Jordà, com a responsable de comunicació.

Segons els estatuts de Junts, els aspirants a formar part de les coordinadores locals han d’obtenir un mínim del 50% dels vots emesos pels associats.

L'abril del 2019, a un mes de les eleccions municipals, Parets per la República publicava a les xarxes una imatge d'en Joan Turull (número 4 a les llistes), qui es presentava davant la ciutadania:

Tres candidatures més a la comarca

Amb els mateixos tempos que Parets, hi ha tres municipis més del Vallès Oriental on es votarà la setmana vinent si es validen les candidatures úniques per presidir les respectives coordinadores locals de Junts per Catalunya.

A Sant Fost de Campsentelles, Quim Pérez és el candidat a coordinador local; Carles Segura, a responsable d’organització; Javier Rebollo, a responsable de política municipal; i Isabel Luna, a responsable de comunicació. A més, Josep Samsó i Felip Lirón ho són a vocals.

A Cardedeu, Jordi Nadal és el candidat a coordinador local; Rosa Julió, a responsable d’organització; Meritxell Pineda, a responsable de política municipal; i Martí Sunyol, a responsable de comunicació. Sergio Álvarez i Ignasi Planas ho són a vocals.

Finalment, a Vallgorguina, Joan Mora és el candidat a coordinador local; Josep Pujol, a responsable d’organització; Montse Reixach, a responsable de política municipal; i Francesc Xavier Blanquer, a responsable de comunicació. Albert Miró ho és a vocal.

Edicions locals