S'avancen els horaris dels espectacles de nit i s'anul·len els balls previstos a la festa major de Parets

El tribut a Supertramp i La Banda Biruji es reprogramaran més endavant

Cultura

Ebri Knight, un dels principals actes del cap de setmana
Ebri Knight, un dels principals actes del cap de setmana | Ebri Knight

La festa major de Parets pateix noves modificacions per complir amb el Procicat i, en el tercer i darrer cap de setmana de la gresca estiuenca, l'Ajuntament ha decidit avançar els horaris dels espectacles de nit i anul·lar els balls previstos.

Amb la intenció de "no anul·lar cap dels compromisos adquirits", aquest divendres 23 de juliol actuaran a l'aparcament del camp de futbol en Nil Nadal i la Yaneisy a les 20.30 h i a les 21.15 h respectivament, finalitzant amb elles les actuacions previstes del Dia de la Música local. Tot seguit, a partir de les 22.15 h tindrà lloc el concert tribut a Queen a càrrec de Momo.

Pel que fa al concert de The Logical Group, tribut a Supertramp, finalment no es podrà gaudir en aquesta festa major i es trasllada per a programar-los més endavant.

Altres dels canvis que s'han hagut de fer són els de diumenge i dilluns a la nit. Diumenge, Ebri Knight actuarà a partir de les 22 h i es trasllada a una altra data futura el concert de La Banda Biruji. Dilluns a la nit la Festa de la Pedra del Diable s'avança a les 22 h, just en acabar el concert de l'Orquestra Maravella.

A continuació adjuntem el programa de festa major previst de divendres 23 a dilluns 26 de juliol, tot i que podria variar en funció del Procicat.

Edicions locals