Joan Turull, escollit per unanimitat per coordinar l'agrupació local de Junts per Catalunya a Parets

L'acompanyen Ramon Maria Saurí, Albert Serra, Xavi Jordà, Xavier Gómez, Neus Jordà i Txell Moliné

Política

Joan Turull, escollit per unanimitat per coordinar l'agrupació local de Junts per Catalunya a Parets
Joan Turull, escollit per unanimitat per coordinar l'agrupació local de Junts per Catalunya a Parets | Junts per Catalunya

Joan Turull ha estat escollit per coordinar l'agrupació local de Junts per Catalunya a Parets. Amb una participació del 100%, el cosí d'en Jordi Turull ha estat elegit coordinador amb el suport unànime de tots els afiliats.

Per posar en marxa l'agrupació local dins del procés d’implantació territorial iniciat el mes de desembre de l’any passat, a Joan Turull l'acompanyaran Ramon Maria Saurí, responsable d’organització; Albert Serra, responsable política municipal; i Xavi Jordà, responsable de comunicació; així com els vocals Xavier Gómez, Neus Jordà i Txell Moliné.

A banda de Parets, aquesta setmana també han escollit coordinadora les localitats vallesanes de Sant Fost, Cardedeu i Vallgorguina. Amb aquestes quatre noves poblacions, Junts ja tindrà constituïdes al Vallès Oriental un total de disset agrupacions locals: Caldes de Montbui, Cardedeu, Granollers, Gualba, L’Ametlla  La Garriga, Les Franqueses, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall, Mollet, Montmeló, Parets, Sant Celoni, Sant Fost, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilanova del Vallès.

Com marquen els estatuts de la formació, ara una assemblea d’afiliats a les quatre poblacions haurà de ratificar els resultats proclamats aquest dimecres, que han validat les candidatures presentades i elegides aquesta setmana.

Edicions locals