Quatre actuacions musicals a l'Era de Can Carol per celebrar la festa major de Gallecs

Carles Belda, Sobra La Marcha, pop machine i sons de taverna, protagonistes als concerts de la gresca estival de Gallecs

Cultura

Quatre actuacions musicals a l'Era de Can Carol per celebrar la festa major de Gallecs
Quatre actuacions musicals a l'Era de Can Carol per celebrar la festa major de Gallecs

Aquest cap de setmana tindrà lloc la festa major de Gallecs, organitzada per l'Associació Veïnal. La gresca d'estiu comptarà amb quatres espectacles musicals a l'Era de Can Carol entre divendres i diumenge.

L'estrena del programa anirà a càrrec de l'acordionista diatònic Carles Belda, qui hi actua aquest divendres a les 21 h. El sabadellenc ha tret gairebé una vintena de discos amb diverses bandes –Pomada, Mesclat, Ensaladilla So Insistent, Sanjosex i Belda i el conjunt Badabadoc– i en solitari.

Tot seguit a les 22.45 h, Sobra la Marcha en protagonitzarà el segon concert, en l'única de les tres nits amb doble sessió musical. Sobra La Marcha és un projecte "que neix de la necessitat de barrejar la música autòctona catalana, la rumba, amb estils diferents, per aconseguir així un ambient festiu on el públic no pari de gaudir de la música i de l'espectacle". Amb el seu estil rumba-fusió i amb les diferents arrels, colors i ritmes musicals que van des de l'Argentina i Cuba, fins a l'Àfrica i Catalunya, crearan una barreja de ritmes que no deixarà ningú indiferent.

Dissabte a les 21 h arribarà el concert de versions. La Pop Machine interpretarà des de sobre de l'escenari cançons reconegudes per tots.

Per últim, diumenge, a les 20 h, la cloenda de la festa major anirà a càrrec del grup Sons de Taverna, qui interpretaran un concert de cançons tradicionals i de taverna.

Una festa marcada per la Covid

Evidentment, se seguiran les mesures de restricció adients per als espectacles. És per això que cal reservar les entrades prèviament, trucant o enviant un WhatsApp amb nom, cognom i telèfon al 605 94 39 79, ja que els aforaments estan limitats a 70 persones.

La Covid també ha marcat el programa, com així explicaven aquest dijous a Twitter els organitzadors: "El protocol ens va fer caure del cartell a Fetus primer i a Fantàctels avui. Però la tenacitat galletana us portarà als Sobra la Marcha aquest divendres".

Edicions locals