Turull culmina a Arnes la ‘Travessa per la Llibertat’: 'Ho tornarem a fer i millor'

El polític paretà ha recorregut 360 quilòmetres recorrent Catalunya en quinze etapes

Política

Turull culmina a Arnes la ‘Travessa per la Llibertat’: 'Ho tornarem a fer i millor'
Turull culmina a Arnes la ‘Travessa per la Llibertat’: 'Ho tornarem a fer i millor' | Mar Rovira / ACN

ACN

L'exconseller de Presidència Jordi Turull va culminar dissabte la 'Travessa per la Llibertat' a Arnes (Terra Alta). Va iniciar la marxa el 10 de juliol a Portbou (Alt Empordà) i ha recorregut a peu més de 360 quilòmetres travessant Catalunya en quinze etapes.

"Hem sortit de la presó i no hem demanat perdó, ni renegat de les nostres idees, ni per descomptat, hem dit que no ho tornaríem a fer i ha estat gràcies a vosaltres, perquè hi sou, ho tornarem a fer i millor", assegurava Turull en l'acte organitzat a la plaça Major d'Arnes, davant de mig miler de persones. Jordi Sánchez també va acompanyar Turull en l'últim tram i la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, així com altres autoritats que l'han rebut a l'entrada del municipi.

Segons Turull va iniciar la travessa per agrair el compromís i la solidaritat de les persones que els van acompanyar durant els mesos de presó amb l'enviament de cartes i organitzant actes. "Acabo la travessa amb la necessitat de donar encara més les gràcies per tot el que he vist i viscut aquests dies, el compromís encara està molt més reforçat, veig a la gent amb ganes de tornar-hi a ser i surto amb una esperança increïble", expressava.

 

Edicions locals