El Mundial de Superbike del Circuit tindrà un aforament fins a 15.000 espectadors

El campionat se celebrarà del 17 al 19 de setembre i ja es poden comprar les entrades

Esports

El Mundial de Superbike del Circuit tindrà un aforament fins a 15.000 espectadors
El Mundial de Superbike del Circuit tindrà un aforament fins a 15.000 espectadors | Circuit de Barcelona-Catalunya

En menys de dos mesos, el Circuit de Barcelona-Catalunya tornarà a rebre al Mundial de Superbike. Concretament ho farà els dies 17, 18 i 19 de setembre, amb diferents modalitats d’entrades disponibles. L’esdeveniment comptarà amb un aforament de fins a 15.000 localitats. Els aficionats al motociclisme podran gaudir del campionat del món per a motos derivades de sèrie i de les seves estrelles, com ara l'exMotoGP Álvaro Bautista, la pilot establerta a Granollers Ana Carrasco o dels pilots de l'equip vallesà KRT, Jonathan Rea i Scott Redding. 

Les entrades pel Hyundai N Catalunya Round 2021 són numerades i en format d’abonament de tres dies. Les tribunes disponibles es concentren en l’anomenada ‘zona de l’estadi’: les tribunes B, G i C, així com també la Tribuna Principal en recta de meta.

Les tarifes compten amb la categoria Adult (+17 anys) i Júnior (de 8 a 16 anys). Els menors de 7 anys podran accedir gratuïtament.

  • Abonament Adult tres dies Tribuna B, G o C: 49,90€
  • Abonament Júnior tres dies Tribuna B, G o C: 24,95€
  • Abonament Adult tres dies Tribuna Principal: 39,90€
  • Abonament Júnior tres dies Tribuna Principal: 19,95€

Les entrades d’Adult tenen l’opció d’afegir l’activitat ‘Parade Lap’ per 9,90€. Una oportunitat de fer una volta d’honor al Circuit darrere del cotxe de seguretat i amb moto pròpia, que es realitzarà el dissabte a la tarda després de la disputa de la competició.

Competició: set curses en un únic cap de setmana

El Campionat del Món de Superbike ofereix fins a set curses repartides entre dissabte i diumenge i de tres categories diferents: Superbike, Supersport i Supersport300.

Els tres dies d’acció arrenquen amb entrenaments lliures el divendres. El dissabte es disputen les sessions de classificació que determinen la graella de sortida per a les tres categories, en un animat format anomenat ‘Superpole’; i també la primera cursa de Superbike, Supersport i Supersport300.

El diumenge suposa el colofó final, amb dues proves de Superbike (la primera amb format esprint de només 10 voltes) i una cursa per a Supersport i Supersport300 respectivament.

Experiència: Zona Camper

El Hyundai N Catalunya Round 2021 compta amb una gran novetat. Es tracta de la Zona Camper pensada per a autocaravanes i furgonetes tipus camper. Serà l’única oportunitat d’entre totes les proves que es faran a Espanya de poder acampar dins del circuit en el qual es disputa una prova mundialista d’SBK. Limitat a 50 vehicles.

Seguretat: esdeveniment amb bombolles

Per garantir la seguretat dels assistents i d’acord amb la normativa vigent per a esdeveniments esportius, les instal·lacions del Circuit de Barcelona-Catalunya han estat dividides en diferents ‘instal·lacions bombolla’ de fins a 3.000 persones.

  • Installació 7: Tribuna B + Zona Camper / porta accés 7
  • Installació 1: Tribuna G (zones 1-15) / porta accés 1
  • Installació 2: Tribuna G (zones 16-24) + Tribuna C / porta accés 2
  • Installació 3: Tribuna Principal (zones 1-9) / porta accés 3
  • Installació 4: Tribuna Principal (zones 10-28) / porta accés 4

Per preservar la distància de seguretat en les tribunes, durant el procés de compra, es deixarà un seient vuit entre localitats ocupades (format 1×1).

Tenint en compte la situació sanitària global, si finalment l’esdeveniment no es pot celebrar o acaba celebrant-se sense la presència d’aficionats, es reemborsarà a tots els compradors el 100% del preu de l’entrada.

Edicions locals