L'Handbol Parets iniciarà la Primera Catalana contra el Banyoles

L'entitat paretana ha creat un filial masculí a la Quarta Catalana

Esports

L'Handbol Parets iniciarà la Primera Catalana contra el Banyoles
L'Handbol Parets iniciarà la Primera Catalana contra el Banyoles | CH Parets

L'Handbol Parets iniciarà la Primera Catalana el cap de setmana del 2 i 3 d'octubre a la pista del Banyoles. El nou equip dirigit per Josep Manel Herrero ja sap quin és el full de ruta de la temporada 2021-2022 després del sorteig de la Federació Catalana d'Handbol. 

El primer duel com a local serà en la segona jornada del campionat contra el filial del Joventut de Mataró i l'últim duel de la fase regular serà lluny del Joaquim Rodríguez contra el Martorell. Els paretans han estat enquadrats en el grup A i la resta d'equips són el RCD Espanyol, el Sant Esteve Sesrovires, el Cerdanyola, el Sant Llorenç, l'Ègara, el Barcelona Sants i la UE Sarrià.

Segon equip a la Quarta Catalana

L'entitat paretana ha inscrit un nou equip a la Federació Catalana amb un filial masculí, que competirà en la categoria absoluta més baixa, la Quarta Catalana. El Parets B ha estat enquadrat al grup B i competirà contra l'OAR Gràcia Sabadell C, la Salle Montcada júnior, el Barberà B, el Berga B, el Sant Quirze C, l'Igualada B, l'Ègara B i el Torró d'Agramunt. La Quarta Catalana s'iniciarà el 2 i 3 d'octubre. 

Edicions locals