Parets reobre el teló amb deu propostes

'El silenci dels telers' arrencarà el diumenge 26 de setembre la programació cultural del darrer trimestre de l'any

Cultura

'Pruna', de Queralt Riera
'Pruna', de Queralt Riera

Aquest setembre arrenca la nova temporada d'Els espectacles a Parets, que en el darrer trimestre de l'any compta amb una desena d'actuacions a Can Rajoler, a més de les propostes que ofereix Rialles. Tot plegat s'estrena el 26 de setembre amb El silenci dels telers, d'Anna Maria Ricart. L'obra mostra el paper de la dona a les colònies tèxtils catalanes i està inclosa en el marc dels actes de celebració del 141è aniversari de la Linera.

A l'octubre seran tres els espectacles que es podran gaudir: la comèdia Classe, d’Iseult Golden i David Horan (3 d'octubre); la satírica i irreverent obra La Bíblia contada per Xavi Castillo (9 d'octubre); i el concert Una tarda d'òpera, amb Albert Cazes, Sylvia Rovira i Jorge A. Jasso de l'Associació d'Amics de l'Òpera del Vallès Oriental (17 d'octubre).

Quatre representacions més arribaran el novembre, també amb música i teatre, i sense deixar estar l'humor. El projecte musical Blon i Cordes del Món, nascut a Parets, farà el concert del seu desè aniversari (7 de novembre); el dia 13 arribarà l'inclassificable humorista Miguel Noguera amb Ultrashow; Gabriel Calderón, a la direcció, i Joan Carreras, sobre l'escenari, portaran Història d'un senglar (21 de novembre); i la directora paretana Queralt Riera tornarà a ser protagonista amb Pruna.

La gran ofensa, una comèdia sobre els límits de l'humor (11 de desembre), i La motxilla de l'Ada (19 de desembre) són els dos darrers xous de l'any.

La venda d’entrades i abonaments es farà a partir dimarts a espectacles.parets.cat, al mateix teatre una hora abans de cada representació o, excepcionalment, a Can Rajoler els dimarts de 9 a 13 h.

Pel que fa a les obres programades per Rialles, n'hi haurà cinc en els mesos que queden d'any, i la primera serà Valentina Quàntica, a càrrec de la companyia Anna Roca, el 19 de setembre.

Edicions locals