Josep Manel Herrero: ' L'objectiu serà la permanència sense patir'

El tècnic paretà inicia la seva tercera etapa amb el sènior masculí del CH Parets

Esports

| CH Parets

No n'hi ha dues sense tres. Josep Manel Herrero, de 51 anys, ha tornat a l'Handbol Parets per arrencar una tercera etapa al capdavant del sènior masculí. Amb 26 anys va assumir la direcció del primer equip per un període curt de dues temporades i fa prop de 20 anys va portar l'equip fins a la Lliga Catalana, en una segona etapa que va durar tota una dècada. "Vinc motivat per la nova directiva, hi ha un projecte esportiu molt engrescador", diu Hererro, que el cap de setmana marxarà a Andorra amb l'equip a fer una estada de pretemporada. 

Durant la seva segona etapa, Herrero va agafar l'equip de la categoria més baixa i va assolir tres ascensos fins a situar novament l'Handbol Parets a la Lliga Catalana. Ara que l'equip està a Primera Catalana, l'objectiu serà la permanència. "M'he trobat un club molt diferent. Quan vaig marxar va uns deu anys, el club disposava d'uns 200 jugadors, ara són una setantena. Tenim molta feina per fer", assenyala l'entrenador, qui també està dins la comissió esportiva i és vocal de la nova directiva d'Edgar Serra. "L'objectiu del primer equip serà la permanència, però sense patir. Aquesta hauria de ser la nostra fita", admet el tècnic, que manté el grup de la temporada passada i recupera alguns exjugadors del club. 

La lliga s'inicia el 3 d'octubre
El primer equip paretà ha planificat una pretemporada amb tres amistosos. El primer partit serà diumenge contra la selecció d'Andorra; el segon, el 18 de setembre contra les Franqueses; i l'últim, el 25 de setembre contra el Poblenou B. 

La primera jornada del grup A de la Primera Catalana serà a la pista del Banyoles B el 3 d'octubre, equip que és un dels teòrics favorits per a l'ascens. "No tenim jugadors grans, així que el nostre joc hauria de ser ràpid i fer córrer la pilota", indica el tècnic, que confia en la plantilla: "És una plantilla que està molt motivada i el compromís és un dels nostres valors".  

Durant les darreres vuit temporades, Herrero ha entrenat a la base del Sant Joan Despí i del BM Granollers.  

Edicions locals