La Cursa Popular de Parets obre el període d'inscripcions

La cursa se celebrarà el 3 d'octubre amb les distàncies de 5 i 10 km

Esports

La Cursa Popular de Parets se celebrarà el pròxim 3 d'octubre amb una participació màxima de 400 persones. El Club Atletisme Parets organitza la 15a edició, amb les distàncies de 5 i 10 km, després d'haver hagut d'ajornar la prova atlètica per la Covid-19. 

La prova curta començarà a les 9 h mentre que la llarga, tindrà el tret d'inici a les 9.30 h. Ambdues curses s’iniciaran al Pavelló Municipal d’Esports i les arribades seran a les pistes d’atletisme. Hi haurà dos avituallaments líquids per la cursa llarga en els quilòmetres 4,5 i 8,5. Per inscriure’s cal fer-ho en línia a través dels webs www.caparets.com i www.xipgroc.cat. Les inscripcions es tancaran el 29 de setembre a les 23.59 h o tan bon punt s’arribi fins a les 400 persones inscrites. El preu d'inscripció és a partir dels 14 euros. 

La cursa complirà amb totes les mesures preventives contra el contagi del coronavirus. En els calaixos de sortida es mantindrà la distància d’1,5 entre les persones participants. Hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic. La mascareta, que les repartirà l’organització, serà d’ús obligatori abans de la sortida de la cursa i a l’arribada i també mantenir-la durant tota la cursa per dipositar-la en contenidors adequats en el moment que acabi l’activitat.

Edicions locals