La Diputació proposa Josep Monràs com a diputat després de la renúncia d'Óscar Sierra

El llagostenc era des del 2019 diputat delegat de Comerç i diputat adjunt de Serveis Interns

Política

El ple de la Diputació de Barcelona ha aprovat sol·licitar a la Junta Central el nomenament de Josep Monràs, alcalde de Mollet, com a nou diputat del PSC per la Junta Electoral de Zona de Granollers, després de la renúncia d'Óscar Sierra, l'alcalde de la Llagosta.

Encara que no ha donat detalls de la seva renúncia, en una piulada a Twitter, Sierra ha donat les "gràcies per l'oportunitat" rebuda i s'ha acomiadat del càrrec afirmant que ha estat "un orgull haver pogut treballar durant aquests dos anys per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la província de Barcelona. En els pitjors moments, amb una pandèmia pel mig, hem donat el màxim per assolir els objectius que ens havíem marcat", ha indicat l'alcalde llagostenc.

 

Des del PSC del Vallès Oriental també han volgut agrair al fins ara diputat la seva dedicació: "El compromís amb el territori i el comerç de proximitat han estat la millor representació que podíem tindre", piulaven.

Óscar Sierra va ser nomenat diputat l'any 2019 i durant aquests dos anys a l'ens supramunicipal ha assumit els càrrecs de diputat delegat de Comerç i diputat adjunt de Serveis Interns.

 

Edicions locals